Icey

Ålder: 2013-07-25
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 45 cm
Vikt: Ca 22 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, med annan stabil hane
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Livlig och positiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till Icey söker vi ett aktivt hem som kan erbjuda mycket utevistelse. Vi vill inte att Icey bor i stan, utan gärna i utkanten. Drömmen vore att få se henne i ett hem långt ut i skogen. Du får gärna ha ett intresse för drag eller någon liknande hundsport då hon behöver jobba för att må bra. Icey kommer att bli en fantastisk vän för den som tar sig an henne och hon är så värd ett eget hem med tonvis av kärlek.

Om
Icey kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen med ett flertal andra hundar. Hon har mestadels bott i rastgård men har sedan hon kom till oss verkligen anpassat sig och vant sig vid att vara i en inomhusmiljö, hon älskar nu att ligga och mysa i soffan nästan lika mycket som hon älskar att vara ute och springa i skogen.

Det här är en ljuvlig, sprallig och pigg tjej med stor aptit på livet. Hon kan vara lite försiktig vid nya bekantskaper, framförallt med män men lättar upp fort. Hon är mjuk i sätt, tillgiven och rar, man blir glad av att vara i hennes närhet.

Icey har en stor jaktinstinkt och kommer inte kunna bo med katt, eller andra smådjur. Hon kommer förmodligen heller inte kunna vara lös.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.