Jack

Ålder: 2007-03-01
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 5,5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Kärvänlig och framåt
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till raringen Jack söker vi efter ett lugnt hem utan ensamtid. Gärna ett hem med erfarenhet av hundar med nedsatt syn, som förstår och vet om vad det innebär gällande anpassningar. Hemmet ska vara utanför stan, där han kan få njuta av promenader tillsammans med sin människa i lugn och ro.
Då Jack vill spendera sin ålderdom i en harmonisk tillvaro söker han efter ett barnfritt hem utan stoj. Jack gillar andra hundar och skaffar sig gärna någon kompis i liknande storlek, men vill inte dela sitt hem med annan hund.

Bultar ditt hjärta lite extra för en åldrande hund som Jack? Tveka inte att höra av dig!

Om
Jack kom in i ett polisärende och har nu blivit överlåten för omplacering. Han har nedsatt syn, han kan skilja mellan mörker och ljust, men det påverkar honom inte negativt! Han rör sig framåt med bestämda steg, och bryr sig inte om han råkar krocka i något. Jack är väldigt social och älskar att få sitta i famnen för gos och kel – då är han som lyckligast!
Det kan ibland hända olyckor inne, och detta ser vi att hans framtida hem tar med ro.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.