Kotten

Ålder: 2017-01-02
Ras: Cairnterrier (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 10 kg men behöver gå ner något i vikt
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Charmig och envis
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Kotten söker dig som vill öppna upp ditt hem åt en rolig och pigg krabat! Du som har god kunskap kring hundars språk och förstår att Kotten behöver ett hem där hans signaler uppfattas och respekteras. Du vill bygga upp tillit och relation genom att njuta av roliga promenader och testa på olika kurser och ser det som en självklarhet att arbeta med mjuka och moderna metoder.

Då Kotten trivs bäst nära naturen söker han efter hem utanför stan, gärna med en inhägnad tomt där han kan få spatsera omkring mellan promenaderna.

Kotten kan dela sitt hem med en stabil tik, helst kastrerad, som är tydlig och trygg i sitt språk och kommunikation.

Om
Kotten kom in som en privat omplacering på grund av att hans tidigare hem inte kunde tillgodose hans behov. Han är ett riktigt charmtroll som vet vad han vill och är inte sen med att visa det. Som den cairn han är ska man inte låta sig luras av hans storlek, han är tuff och älskar roliga långpromenader och äventyr.

Kotten har visst resursförsvar och kan visa att han känner sig obekväm om han känner sig trängd. Det är något som kan förbättras ju mer tillit han känner, men man måste vara medveten om att detta är något som kanske inte kommer kunna tränas bort helt och hållet.

Uppfödaren är medveten om att Kotten befinner sig på Hundstallet.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.