Lexi

Ålder: 5 månader
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, stabil hane
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Aktiv och påhittig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till lilla Lexi söker vi dig som är hundvan, aktiv och som söker efter en kompis att träna med! Du föredrar att hänga ute i skogen framför soffan och ser fram emot att utveckla en trygg och rolig relation till din hund. Du ser det som en självklarhet att träna reko och baserar din träning på belöningar och uppmuntran. Då Lexi har en del rädslor söker vi efter hem utanför stan, drömhemmet är på landet med inhägnad tomt där hon kan få busa och utforska mellan promenaderna. Lexi vill inte bo med barn men delar gärna sitt hem med en äldre och stabil hund, gärna något större än henne, som har tålamod och glädje av ett riktigt energiknippe men som samtidigt finns där som stöd för Lexis vidare utveckling.

Har du det trygga och aktiva hemmet som skulle passa denna goding? Hör av dig!

Om
Lexi kom in som en privat omplacering på grund av allergi i familjen. Hon är en blandning mellan mops och dvärgpinscher och är precis som en valp ska vara – busig, humoristisk och full med liv! Samtidigt har hon en osäker sida och behöver mycket stöd och tid för att bli trygg i nya miljöer och situationer. När hon lärt känna en är hon en liten kanonkula på raketbränsle och vi märker att hon har fått många rasegenskaper från dvärgpinschern.

Hon är inte riktigt rumsren än och detta ser vi att hennes framtida hem kommer arbeta på i lugn och ro.

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.

Läs även detta innan du skickar in din intresseanmälan

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.