Loke

Ålder: 2014-12-05
Ras: Pinscher (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Kemiskt kastrerad
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: Ca 18 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Mjuk och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till charmiga Loke söker vi dig som har vardagen ordnad så att han inte kommer behöva vara ensam hemma. Du är aktiv och räknar in din hund som en självklar del i familjen och vill hitta på nya roliga saker – Loke gillar att arbeta med nosen och skulle uppskatta att få testa på NoseWork, viltspår eller liknande. Han vill bo som ensamhund men skaffar gärna några promenad- och lekkamrater. Kanske finns det några trygga fyrbenta vänner i området som han kan få lära känna?

Om
Loke kom in till Hundstallet som en privat omplacering. I tidigare hemmet bodde han med en annan hund. Detta gjorde honom väldigt stressad vilket resulterade i att han började kissa inne. Därför letar vi nu efter ett hundfritt hem till denna fina kille.

Han kan till en början vara lite försiktig med nya människor, men med ett lugnt och harmoniskt bemötande så går det över fort. Han hänger gladeligen med på alla möjliga äventyr och skulle bli ett perfekt sällskap på vandringar – smidig och uthållig som han är!

Loke klarar inte av att vara ensam, därför är det viktigt att hans framtida hem har vardagen löst på så sätt att han alltid har sällskap. Han kan i nya miljöer vara orolig och behöver tid på sig att landa.

Loke har en förstorad matstrupe. I nuläget äter han flera gånger per dag uppdelat på mindre portioner vilket fungerar bra.
Uppfödaren är kontaktad och medveten om att Loke befinner sig på Hundstallet.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.