Maggan

Ålder: 2010-02-02
Ras: American Staffordshire Terrier
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 45 cm
Vikt: 26 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Mjuk och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Underbara Maggan söker dig som är lika mjuk som henne. Hon vill hitta en promenadkompis som tar ut henne på lugna äventyr i skog och mark. Hon knatar på piggt, men blir hon lite trött så behöver man ta det lugnt och inte gå alltför fort eller långt. Det är viktigt att man lyssnar in henne och anpassar promenaden efter hennes dagsform. Går man längre med henne är det bra att man tar en paus ibland, hon en toppenkompis att sätta eller lägga sig i gräset med och bara hänga och titta på folk och natur.

Vi letar efter någon som har ett modernt sätt att se på hundträning och arbetar enbart med mjuka metoder och anpassar träningen efter hundens förutsättningar.

I slutet av dagen vill du kura ihop dig i soffan för mys och kel med Maggan. Hon behöver någon som vill ge en senior roliga, innehållsrika och mysiga guldår!

Maggan vill inte vara ensam så vi söker efter någon som har ensamhetstiden löst på så sätt att hon kan hänga med dig i vardagen.

Har du tiden och massor med kärlek att ge? Maggan väntar på dig!

Om

Maggan kom in som ett polisärende och är nu överlåten till Hundstallet för omplacering.

Hon är social och tycker om människor väldigt mycket. Maggan är en äldre dam som är kontaktsökande och väldigt följsam.  

Hon är lugn och har inga problem med att gå ner i varv. Hon är okej med hundmöten och blir inte stressad när hon ser andra hundar, men Maggan vill dock inte dela sitt hem med en annan hund. Hon älskar mat och är väldigt matmotiverad.

Maggan vill helst vara nära och ge en miljon pussar. Hon skulle blomma ut av att komma till ett hem där hon alltid får vara med och alltid får vara nära.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.