Maja

Ålder: 2009-01-13
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: 16 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, vill bo med annan hund
Kan bo med katt: Ja, hundvan katt
Personlighet: Tillgiven och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: josefine@hundstallet.se

Vi söker

Ett hem som kan erbjuda Maja mycket tid och kärlek och någon som ser sin hund som en självklar del i familjen. Någon som har tålamodet och tiden att  fortsätta hennes miljö och socialiserings träning på ett lugnt och mjukt sätt. Då hon inte vill bo i storstaden så söker vi ett hem ute på landet eller i ett väldigt lugnt område. Maja vill ha lugn och ro runtomkring sig, så finns det barn i familjen bör dessa vara i tonåren. Någon som kan vara med sin hund på dagarna och se till att hon får ett stimulerande liv med skogspromenader och mys.

Om

Maja har tidigare bott väldigt isolerat och det är först sedan hon kom in till Hundstallet som hon fått träffa andra människor än ägaren. Idag är hon väldigt framåt och glad men kan tycka vissa människor är lite läskiga men hon lättar snabbt upp. Maja är en äldre hund som behöver mycket tid, omtanke och kärlek. Hon är väldigt pigg för att vara 10 år och är väldigt levnadsglad! Hon kan vara försiktig i nya miljöer och tycka att nya saker är läskigt, detta är något som det nya hemmet behöver ta med ro. Maja har gjort stora framsteg sedan hon kom till oss och kommer att bli fantastisk livskamrat åt sina framtida familj. Maja delar mer än gärna sitt hem med en eller flera stabila hundar, Hon är både leksugen och busig så ev kompis får gärna vilja busa också.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.