Majken

Ålder: 8 år
Ras: Blandras med Shih Tzu
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: Ca 6 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt en stabil hane i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Kärleksfull och glad
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till härliga Majken söker vi ett mjukt och kärleksfullt hem med så lite ensamhetstid som möjligt. Finns det barn i familjen så ser vi helst att dessa är i tonåren då Majken vill ha lugn och ro omkring sig. Bor du lantligt till och har en trädgård där Majken kan få strosa omkring i så är det ett stort plus. Allt den här underbara tjejen vill ha är kärlek och en trygg famn. Har du detta att erbjuda så har du sedan en trogen och bästa vän som aldrig kommer lämna din sida.

Känns Majken som helt rätt hund för just dig? Ta chansen på denna fina tjej och hör av dig till oss!

Om
Majken och Molgan kom in tillsammans till oss på Hundstallet som en privat omplacering pga allergi i familjen. Då Majken och Molgan inte trivs så bra ihop söker vi nu efter ett varsitt hem till dem. Majken kan till en början vara lite försiktig vid första mötet med nya människor, men när ni väl har blivit kompisar så är hon verkligen en helt underbart glad och sprallig liten tjej.
Denna fina tjej uppskattar härliga promenader i skogen minst lika mycket som att få vara nära och ligga och mysa i både soffa och säng.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.