Maxi

Ålder: 2019-04-17
Ras: Blandras (malteser/toy pudel)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 25 cm som vuxen
Vikt: ca 3 kg som vuxen
Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Nyfiken och framåt
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Maxi är en rar liten valp med fart under tassarna. Han söker dig som har tid- och tålamod för en valp med allt vad det innebär. Du har en bra plan kring ensamtiden och kan ta med dig honom vart du än går, speciellt nu när han är så pass ung. Intresse för pälsvård är ett måste då han kommer att bli en långhårig hund med krävande päls. Då han har två pigga raser i sig skulle han uppskatta om du har intresse av någon fartig och rolig hundsport. I den här lilla killen kommer du att få en rolig bästa vän med stor aptit på livet.

Om
Lilla Maxi kom in pga av ändrande familjeförhållanden. Han är en glad, sprallig och pigg kille – precis som man ska vara när man är en liten valp. Han är nyfiken och framåt och kryper gärna upp i famnen när det är dags att vila.

Då han är så liten är han inte rumsren och det viktigt att det nya hemmet fortsätter med rumsrenhetsträningen i lugn och ro.

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.

Läs även detta innan du skickar in din intresseanmälan>


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.