Milli

Ålder: 2019-10-01
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 45 cm i nuläget
Vikt: 11,4 kg i nuläget
Kan bo med barn: ja, men är ej van vid småbarn
Kan bo med hund: Ja, trygg äldre hund i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Sprudlande och pigg
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett tryggt hem med hundvana sedan tidigare. Någon som har tid för en valp med precis allt vad det innebär gällande rumsrenhetsträning, vardagslydnad och kärlek. Finns det barn bör de vara i skolåldern och uppåt då Milli kommer ta mycket av er tid. Ett yrväder som Milli behöver garanterat en likasinnad familj så gillar du fart och fläkt så är Milli tjejen för dig!

Om

Milli kom in till Hundstallet som en privat omplacering på grund av förändrade familjeförhållanden. Hon är en yster valp med bus i blicken. Likaväl som hon vill mysa och vara nära så vill hon ut och upptäcka världen. Då Milli är en valp söker hon en person eller familj som har mycket tid för henne i början. Tid att vänja henne vid dagliga rutiner, tid att hjälpa henne att bli trygg och att visa henne allt som en liten tjej med 4 tassar och glad svans behöver veta. Milli vill absolut sova i sängen och få mysa i soffan. Finns det annan hund så bör denna vara en trygg, äldre förebild för henne. Helst en hane.

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.

Läs även detta innan du skickar in din anmälan »


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.