Milo

Ålder: 1,5 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: Ca 27 kg
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Aktiv och kärleksfull
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till Milo söker vi ett aktivt och hundvant hem med minimalt med ensamtid. Hans nya hem får gärna vara intresserat av hundträning och tränar belöningsbaserat och relationsfokuserat. Milo är jätterolig att träna med och han gillar klickerträning så det vore kul om hans nya hem också gör det och vill fortsätta träna hundmöten då det fortfarande är jobbigt för honom. Milo kan vara hoppig när han visar sin tillgivenhet och han passar därför inte i en familj med mindre barn. Äldre barn kan han bo med, men med tanke på hans problem med hundmöten och att han är stark så bör endast vuxna promenera med honom. Milo behöver bo i ett hem utan andra djur då han har problem med att umgås med andra hundar och hans jaktinstinkt gör att han inte kan bo med katt.

Söker du en bästa vän att gå på långa promenader, mysa i soffan och ha kuddkrig med innan läggdags då är Milo hunden för dig!

Om
Milo är en blandning mellan staffordshire bullterrier, american staffordshire terrier och amerikan pitbullterrier och han är 1,5 år gammal. Han kom till Hundstallet som en privat omplacering då tidigare ägare kände att de inte kunde ge honom det han behöver. Milo är en glad, stark och energisk hund som älskar människor och vill göra rätt. Han är mysig och närhetstörstande och vill alltid vara med. Milo är en aktiv hund som behöver mycket motion och han tycker om att träna bland annat lydnad och nosework. Han har svårt för andra hundar men tränar på att kunna fokusera på annat när det finns hundar i närheten och han gör stora framsteg. Milo är en ambitiös och lojal vän och den som får dela livet med honom får aldrig en tråkig stund.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.