Milton

Ålder: 2012-08-27
Ras: Portugisisk Vattenhund (ej registrerad hos SKK)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 55 cm
Vikt: ca 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Försiktig och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till fina Milton söker vi efter ett hem utan barn, finns det barn i familjen så bör dessa vara i tonåren och uppåt. Då Milton inte trivs med att vara hemma själv så söker vi efter någon som har möjlighet att vara med Milton om dagarna. Kanske får han följa med till kontoret om dagarna?
Vi ser att du har ett mjukt handlag och oändligt mycket kärlek och tid att ge till underbara Milton.

Om:
Milton kom in tillsammans med 28 andra hundar i ett ärende tidigare i år. Där bodde Hundarna lantligt till och med många hundar runtomkring sig. Det är först nu hos oss på Hundstallet som alla dessa hundar träffar okända personer förutom förra ägaren, vilket man måste ha stor förståelse för.

Då Milton ända sedan han kom till oss har haft problem med sina öron så har vi avvaktat med att lägga ut honom för omplacering. Vår veterinär har under den här tiden utrett och behandlat Miltons öron och känner nu att han är mer än redo för att omplaceras. Vi har nu fått reda på genom  blodprov att Milton har en kvalsterallergi, vilket kan komma att innebära merkostnader för en ny ägare.

I Milton har du världens finaste och snällaste kille med ett hjärta av guld. Han tycker nya miljöer är läskiga, så där kommer han behöva sina nya människor för både stöd och uppmuntran.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.