Mollie

Ålder: 2015-12-09
Ras: Blandras (chihuahua/dvärgpinscher)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: Ca 3,5 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Alert och mjuk
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett barn- och hundfritt hem utanför stan med mycket tid och kärlek för en underbar tjej. Du som söker efter en rolig kompis att ta med på spännande äventyr men också har en självklar plats i soffan och famnen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hundar som har nära till skall och har kunskapen och tålamodet att vägleda Mollie till andra val än att skälla vid hundmöten och liknande. Då hon inte trivs med andra hundar söker vi efter ett hundfritt hem, där hon kan få blomstra och få all den uppmärksamhet och kärlek som hon suktar efter.

 

Om
Mollie kom från början till oss som en privat omplacering då hon inte fungerade med den andra hunden i familjen. Hon flyttade sedan till ett nytt hem, men fick dessvärre komma tillbaka då hemmet inte kände att de kunde hantera hennes problematik kring barn.

Hon är en pigg och busig tjej, som tycker om roliga promenader och att få jobba med huvudet, vilket hon måste få göra för att må bra. Vid dåligt väder vill hon helst bara ut och rastas och istället hitta på roliga aktiviteter inomhus varvat med mys. Ju närmare hon får ligga desto bättre!

Mollie har nära till rösten och larmar mer än gärna när hon ser eller hör någonting. Vi ser att detta är någonting hennes framtida hem kommer kunna arbeta på, men man kommer få räkna med att ha ett levande larm hemma och bo på så sätt att det inte stör grannar.

Mollie ska absolut inte bo med barn då hon inte är bekväm i deras sällskap. Mer information kring detta ges självklart vid visat intresse för henne, men vi önskar att du som söker ska vara införstådd med att vi aldrig kommer låta henne få flytta till hem med barn eller någon som rör sig i mycket miljöer där det finns barn.  Läs gärna mer här »


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.