Morgan

Ålder: Ca 7 månader
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: Ca 17 kg (växer)
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil tik
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Aktiv och lekfull
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till Morgan söker vi ett mycket hundkunnigt och engagerat hem som har oändligt med tid, tålamod och kärlek. Han har resursförsvar kring mat och hans nya livskamrat behöver känna sig trygg kring detta och acceptera att det kanske alltid kommer att finnas, även om man bygger upp förtroende och positiv förväntan när någon närmar sig honom och hans mat. Om Morgan ska leva med annan hund är det viktigt att man accepterar att det kan ta tid att introducera dem för varandra och att resursförsvaret kan göra att man behöver anpassa vardagen och vara förutseende. Hans resursförsvar gör även att han inte kan bo med mindre barn eller katt.

Morgans nya hem tränar belöningsbaserat och relationsfokuserat och längtar efter att utforska världen tillsammans med honom och dela hans fritidsintressen. Kanske vill han bli draghund, spårhund eller rallylydnadsstjärna?

Om
Morgan är en ung blandraskille som kom in som hittehund och som nu är överlåten till Hundstallet för omplacering. Han bedöms vara omkring 7 månader gammal och är ett riktigt charmtroll. Morgan är social, glad, sprallig och nyfiken och han älskar att upptäcka världen. Han är full av energi och leklust och tar gärna ett svalkande bad när tillfälle ges. Morgan rullar även gärna i bajs när han får tillfälle och bär runt på saker han hittar på promenader. Han har resursförsvar kring mat och det är något som hans nya hem behöver känna sig trygg med och gärna ha erfarenhet av.

Längtar du efter en lite äldre valp med bagage och är du beredd på vassa valptänder? Då är Morgan hunden för dig!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.