Mosses

Ålder: 2011-10-15
Ras: Samojed (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 58 cm
Vikt: ca 26 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, stabil och trygg tik
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Karismatisk och kelsjuk
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett aktivt och lantligt hem som kan erbjuda mycket utevistelse och härliga promenader. Intresse för mys och kel är även ett måste. Du har lite ensamtid och ser din hund som en självklar familjemedlem. Vi ser gärna att det framtida hemmet har tidigare vana av polarhundsraser.

Om
Mosses kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen tillsammans med ett flertal andra hundar. Hundarna har mestadels bott i rastgård och är ovana att bo inne. Då hundarna inte fått komma ut på bestämda tider vet vi inte om de är helt rumsrena. Detta är något som deras framtida hem bör ta med ro.

Mosses är en underbar livskamrat som har så mycket kärlek att ge. Han är kelsjuk, pigg och oerhört charmig. Utöver härliga promenader och mycket utevistelse älskar han att vara nära och kramas är en stor favorit! Den som tar sig an Mosses får en underbar kompis med ett stort hjärta. Nu är det verkligen dags för honom att få sin andra chans.

Mosses hade kraftigt misskött päls när han kom in till Hundstallet. Pga detta blev han nedklippt på veterinärs inrådan. Pälsen har nu växt igen, men det är av stor vikt att hans nya hem fortsätter att hålla efter pälsen med borstning så den håller sig i fint skick.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.