Nala

Ålder: 2019-07-11
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30-35 cm som vuxen
Vikt: Ca 7 kg som vuxen
Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Ja, hundvan katt
Personlighet: Sprallig och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Nala söker dig som har massor av tid och kärlek för en busig valp. Du som arbetar med mjuka och moderna metoder och är väl insatt i hur terriers fungerar och vad de behöver. Nala vill helst bo med skogen som granne, där hon kan få upptäcka roliga nya stråk tillsammans med sin familj. Du ser fram emot att gå roliga kurser och utveckla ett glatt och tryggt band till denna guldklimp!
Hemma har du inget emot en gosig valp i soffan och sängen, där har Nala en varm och självklar plats. Hon delar gärna sitt hem med en hundkompis, som gillar att busa men som ändå är mogen och kan vara en trygg vän och stöttepelare för lilla Nala.

Smälter du också för Nalas underbara blick? Hör av dig!

Om
Nala kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Hon är ett litet krutpaket med massor av energi, glädje och kärlek! Hon behöver arbeta för att må bra, och kommer bli en fantastisk träningskompis i någon rolig hundsport, till exempel agility eller rallylydnad.
Hon är på god väg att bli rumsren, men olyckor kan fortfarande hända.
Enligt uppgift har hon bland annat jack russell terrier och kelpie i sig, vi räknar med att hon kommer kräva en hel del mental och fysisk stimulans.

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.