Napoleon

Ålder: 2007-07-25
Ras: Blandras (chihuahua/chinese crested)
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 35 cm
Vikt: 6,7 kg
Kan bo med barn: Tonåringar, 15+
Kan bo med hund: Eventuellt med liknande kompis
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Sprallig och positiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Till Napoleon söker vi efter ett barnfritt hem med mycket humor och lite ensamtid. Du ska ha mängder med tid för en sprallig pensionär – kanske är du en själv?  Utöver tid ska du ta med honom på det mesta – inga äventyr är för små för lilla Napoleon. Han är verkligen en charmig senior som behöver hitta plats i någons hjärta nu.

Om
Napoleon kom in till Hundstallet som en privat omplacering tillsammans med Miley. Vi ser att det bästa för Miley och Napoleon är att det skilljs åt då de har så olika aktivitetskrav, och vi letar därför efter ett varsitt hem till de båda.

Napoleon är en glad gosfarbror som fullkomligt älskar att vara i centrum. Utomhus är han pigg och lekfull. Han må vara något till åren, men ibland kan det vara svårt att tro. I Napoleons värld är varje dag en fest, speciellt om det bjuds upp till lek. Han jagar mer än gärna en boll, en snöboll till vintern eller varför inte löv på hösten.

Eftersom han är så gott som helnaken får man vara beredd på att han behöver kläder som skyddar hans hud mot värme och kyla. Han behöver också badas och smörjas regelbundet.

Napoleon är inte bekväm runt barn, äldre tonåringar kan dock fungera såvida dessa är lugna i sitt sätt.

Napoleon har ett blåsljud på hjärtat som vi har kollat upp med ultraljud. Han behöver inte medicineras i nuläget men kan komma att behövas i framtiden. Årsregelbundna kontroller krävs.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.