Nash

Ålder: 2014-07-11
Ras: Alaskan husky
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 60 cm
Vikt: 24 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Vänlig och lugn
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett fysiskt aktivt hem som kan erbjuda mycket utevistelse. Vi vet inte hur han är i draget, men cykelturer, jogging och långa promenader är ett måste. Du har lite ensamtid och ser din hund som en självklar del i familjen. Stadsmiljö är inget för Nash utan vi vill att han får sin andra chans ute på landet. Du är hundvan, gärna med erfarenhet av polarhundar och självfallet har du ett mjukt handlag med hund. I Nash kommer du att få en fantastisk vän med det största hjärtat!

Om
Nash kom in till oss via länsstyrelsen i ett annat län. Han har mestadels bott i rastgård och inte sett så mycket av världen. Han har förmodligen inte fått så mycket socialitets- och miljöträning så hans nya hem måste vara beredda på att, försiktigt och tålmodigt, fortsätta träna på dessa bitar och göra honom trygg i olika miljöer.

Nash är hunden som har tagit personalen med storm! Han har en underbar personlighet och är ståtlig som få. Han har ett lugnt- och vänligt sätt och är en fröjd att hantera. Ute är han pigg och aktiv medan han är lugn och har lätt att koppla av inomhus.

Då han är en alaskan husky kommer han  förmodligen aldrig kunna vara lös vilket hans nya hem måste ha i åtanke.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.