Nemo

Ålder: 2017-07-08
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 65 cm
Vikt: 35 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill helst vara ensamhund
Kan bo med katt: Troligtvis inte
Personlighet: Pigg och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till härliga Nemo söker vi efter aktivt hem som kan ta med sin hund på det mesta. Han är en pigg och ung hund som kommer bli en fantastisk följeslagare i alla aktiviteter som erbjuds. Han har stort föremålsintresse och hans favoritbelöning är att få kampa. I nuläget tränar vi på att inte kampa i kopplet, och detta måste hans blivande hem fortsätta att arbeta på. Han är en mjuk kille som måste hamna i ett hem med en modern syn på hundträning, där man arbetar med glädje och respekt.

Nemo har visat fint spårintresse här hos oss och skulle uppskatta att få fortsätta med nosarbete i sitt nya hem. Han är en oslipad diamant som i rätt händer kommer kunna gå hur långt som helst!

Eftersom han är en stor och lite klumpig kille så söker vi efter ett barnfritt hem, och det är viktigt att man har styrkan att hålla i honom. Han kan ibland bli osäker på andra hundar men vill gärna skaffa sig ett par hundkompisar som han kan få busa med ibland, dock vill han bo som ensamhund där han kan få all tid och uppmärksamhet.

Känner ni att Nemo är precis den hunden ni letar efter? Tveka inte att höra av er!

Om
Nemo kom in till Hundstallet som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Han en blandning mellan schäfer, border collie och golden retriever. Han är en stabil kille som trots sin ålder är väldigt modig och framåt, men som samtidigt är som en stor valp som behöver hamna i ett hem som kan börja om vardagslydnaden på en schysst nivå för honom.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.