Nikita

Ålder: 2018-11-13
Ras: Blandras med rottweiler
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 55 cm
Vikt: 29 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Busig och charmig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till busiga Nikita söker vi någon som enbart jobbar med mjuka och moderna metoder. Hon vill inte dela sitt hem med en annan hund men skaffar sig gärna några trygga fyrbenta promenadkompisar.

Vi söker någon som är lika aktiv som Nikita, hon behöver få jobba både fysiskt och mentalt för att må bra.

Vi letar efter någon som har ensamhetstiden löst så att Nikita inte behöver vara ensam. Hon kan tycka att viss hantering är obehaglig och behöver därför någon som förstår detta och tränar i lugn och ro. Hennes nya ägare behöver jobba för att skapa tillit.

Nikitas dröm hade varit att få flytta till ett hem utanför stan och då hon är en försiktig tjej, vill hon inte dela sitt hem med barn.

Har du hunderfarenhet och vill ge Nikita ett nytt hem? Skicka in en intresseanmälan redan idag!

Om

Nikita kom in till Hundstallet som ett djurskyddsärende. Hon ser ut och beter sig som en rottweiler men har ingen stamtavla. Detta är en känslig tjej i en stor och stark kropp.

När hon väl blir trygg med dig, är hon en mycket busig hund. Nikita kan kampa i kopplet när hon blir uppjagad. Hon är snabblärd och vi har redan sett stor utveckling gällande koppelkampandet men hennes framtida hem måste fortsätta träna på detta.

Något som Nikita älskar är pinnar, ju större desto bättre.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.