Olga

Ålder: Ca 3 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 6,5 kg
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja, stabil hund i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till mystrollet Olga söker vi efter ett kärleksfullt hem som bor utanför stan, gärna med en inhägnad tomt där hon kan få hänga med och hjälpa till med trädgårdsarbetet mellan promenaderna. Vi söker dig som har massor av kärlek och erfarenhet av lite försiktigare hundar, som har tid och förståelse för att det kanske kommer ta ett tag innan Olga känner sig helt trygg. Du ser fram emot att testa på olika aktiviteter med Olga, för att hitta det som ni båda tycker är allra roligast och växa som ett team! Då Olga kan vara något osäker mot människor söker vi efter ett hem utan småbarn, där hon får stå i centrum av all uppmärksamhet.

Är det Olga du saknat i ditt liv? Hör av dig!

Om
Olga kom in tillsammans med ett flertal andra hundar. Hon och hennes kompisar har tyvärr inte lärt sig mycket om livet. Hon är inte rumsren och behöver behandlas som en valp i sitt nya hem. Alla rutiner måste sättas och förståelse, tid- och tålamod för detta måste finnas.

Olga är en hund som kan vara lite försiktig vid första mötet men lättar snabbt upp. När hon blir glad är det inte bara svansen som viftar, utan hela kroppen. Hon älskar att ligga nära och kommer att  förgylla sitt framtida hem med bus, kärlek och humor.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.