Pirri

Ålder: 2010-04-03
Ras: Chinese crested (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 35
Vikt: Ca 7 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ev en annan stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Ja, hundvan katt
Personlighet: Glad och charmig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till charmiga Pirri söker vi nu efter ett hem utan småbarn. Ett stort plus är om du har tidigare erfarenhet av denna typ av ras, med allt vad det innebär. Du ska ha mängder med tid och kärlek för en sprallig pensionär,  kanske är du en själv?  Utöver tid ska du ta med honom på det mesta – inga äventyr är för små för denna lilla glädjespridare. Han är verkligen en charmig senior som behöver hitta plats i någons hjärta nu.

Om
Pirri kom in till oss som ett polisärende. Han är nu överlåten till oss för omplacering och redo att hitta ett nytt hem.

Pirri är en alert liten herre som trots sin ålder är en väldigt pigg filur. Han har en positiv inställning till allt han tar sig för och möter varje ögonblick med en viftande liten svans. Enligt honom är ingen dag komplett utan härliga promenader och otaliga kelstunder.

Eftersom han är så gott som helnaken får man vara beredd på att han behöver kläder som skyddar hans hud mot värme och kyla. Han behöver också badas och smörjas regelbundet.

Pirri har ett blåsljud på hjärtat som vi har kollat upp med ultraljud. Han medicineras för detta och behöver gå på fortsatta årliga veterinärkontroller så att man håller koll på hur det utvecklas. Senaste hjärtultraljudet gjordes nu i september 2019.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.