Prince

Ålder: 2012-07-17
Ras: Jack russell terrier (ej stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 30 cm
Vikt: Ca 6 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil hund i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Pigg och rar
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till Prince söker vi ett piggt hem med det största hjärtat! Ett hem som har lite ensamtid och mängder med kärlek att ösa över honom. Hans nya drömhem tar med honom på långa härliga promenader, hittar på roliga aktiviteter och ser det som självklarhet att en stark och trygg relation byggs med hjälp av modern och mjuk hundträning.
Prince dröm vore att få flytta utanför stan, kanske med en inhägnad tomt där han kan få strosa och nosa mellan promenaderna. Han skulle säkerligen bli en bra hjälpreda vid trädgårdsskötsel!
Prince gillar vissa hundar och kan eventuellt bo med en stabil hund i liknande storlek. Har man barn ska de vara i tonåren då Prince inte vill ha alltför mycket stoj och spring runtomkring sig.

Låter Prince alldeles underbar? Kanske är det just dig han söker!

Om
Prince kom in till Hundstallet som en privat omplacering pga sjukdom, detta till ägarens stora sorg. Han är charmig, aktiv och har verkligen fart under tassarna.

Prince kan vara lite försiktig i sin kontakt med nya människor, men om du låter honom hälsa i sin takt är försiktigheten fort förbi. Ute är han pigg, precis som en JRT ska vara och han älskar aktiva och långa promenader likväl som att få krypa upp bredvid dig i soffan. Nu behöver han hitta den där personen som han kan knyta an till för alltid. Är det du?


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.