Prins

Ålder: 2007-12-31
Ras: Papillon (registrerad i SKK)
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: ca 30 cm
Vikt: 4.5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Pigg och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till den här lilla Prinsen söker vi ett lugnt och tryggt hem med mycket kärlek att ge. Kanske är du pensionär och har all tid i världen att lägga på den här charmiga killen? Vi ser helst att Prins kommer till ett barnfritt hem då han gärna vill ha lugn och ro så här på äldre dagar. Vill du ge en underbar senior en andra chans? Hör av dig!

Om
Prins kom in till oss på Hundstallet som ett polisärende och är nu överlåten till oss för omplacering. Han är en pigg och glad liten kille som gärna är ute och myser på lugna promenader tillsammans med sin människa. Han har en positiv syn på livet och ibland är det svårt att tro att han är så gammal som han faktiskt är.

Prins har fått dragit ut en stor del av sina tänder men är minst lika positiv och glad för det, däremot så betyder det att man får anpassa mat och godis efter hans behov.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.