Rex

Ålder: 217-12-12
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 55 cm
Vikt: 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, större hund
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Nyfiken och glad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: ellinor@hundstallet.se

Vi söker

Till busiga Rex söker vi ett aktivt hem, dig med tidigare hundvana som vill ha en hund som gillar fart och fläkt. Rex trivs bäst i ett hem med mycket aktiviteter. Gärna att man antingen håller på med drag, gillar att springa eller vill ha en hund som kan följa med på ridturerna. Ett hem som kan ta med sin hund på det mesta.

Om
Rex kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Han har en hög aktivitetsnivå och behöver hamna hos någon med mycket tid och aktiv vardag.

Han har bott med barn, hästar och andra hundar. Då Rex är en superbusig unghund bör han inte bo med för små barn. I nuläget blir han väldigt busig ute på promenad och biter gärna i händer och koppel. Därför behöver nya hemmet ha tålamod och förståelse för en unghund med mycket energi. Rex är en valp med en vuxen hunds styrka och det är mer än en hundskötare och volontär som har fått ordentliga blåmärken när han vill leka. Finns det någon därute som söker en hund som går på raketbränsle och som kan hantera en hund med stor och lite ostyrig kamplust?

Rex älskar människor och att följa med på allt! Han är glad, pigg, nyfiken och svansen viftar nästan hela tiden. Han vill gärna ha sällskap och leker med allt och alla. Han vill helst upptäcka och undersöka allt samtidigt, och man märker verkligen hur han älskar livet.

Han älskar att bada och trivs bäst när han får vara ute på äventyr. Han är van att åka bil och gör det med glädje.

Nosarbete är något som faller den här killen i smaken. Så är det nya hemmet intresserade av nosework, viltspår eller annat spårarbete kommer han bli lycklig.

Nya hemmet behöver vara beredda på att lägga ner tid på ensamhetsträning i lugn och ro.Fyll i intresseanmälan