Sally & Samson

Ålder: ca 4 år
Ras: Blandraser
Kön: Hane och tik
Kastrerad: Ja, båda
Mankhöjd: ca 25-30 cm
Vikt: Samson: 7kg Sally: 4,7kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo med varandra
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Kärleksfulla och mysiga
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Sally och Samson söker ett gemensamt hem utan så mycket ensamhetstid. Kanske är ni nyblivna pensionärer eller jobbar på en arbetsplats där man får ha med hund? Vi söker ett hem som gillar vara ute på långpromenader som vill ha en hund att mysa med i soffan på kvällarna. En familj som har mycket kärlek och ge till två hundar. Sally och Samson älskar närhet och vill gärna ligga i famnen så ofta det bara går.

Om
Sally och Samson kom in till Hundstallet på grund av ändrade familjeförhållanden. Dom är två kärleksfulla hundar som trivs väldigt bra i varandras sällskap. Dom vill komma till ett gemensamt hem där dom kan stanna livet ut. Båda älskar att ligga i famnen och gosa, så det bästa hade varit om det finns minst två i hushållet som gillar att ha varsin hund i knäet. Dom är pigga och aktiva hundar och går gärna långa promenader i skog och mark. Samson är rädd för barn och därför vill de inte bo i barnfamilj. De fungerar inte med katter. Båda hundarna är vana att bli lämnade korta stunder 2-3 timmar om det är i varandras sällskap men blir oroliga när dom lämnas längre stunder.

De är läraktiga, charmiga och ger så mycket kärlek. Den som får dessa två i sitt liv är verkligen lyckligt lottad!

Nya hemmet behöver ha ett intresse för pälsvård då båda behöver borstas då och då. Sally behöver dessutom klippas några gånger om året hon inte fäller sin päls.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.