Scurt

Ålder: Ca 2 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 3,3 kg
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ja, stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Glad och sprallig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Scurt söker dig som ser honom som en självklar familjemedlem. Du tar med dig Scurt överallt och är hans stöttepelare i livet. Din famn är trygg, varm och alltid tillgänglig. Du behöver ha tålamod och visa förståelse medans Scurt upptäcker världen, som är en stor och ganska så ny plats för honom. Scurt klarar i dagsläget inte av att vara ensam. Detta är något som Scurts nya hem måste ha full förståelse för. Framtida ensamträning sker varsamt och pedagogiskt. Scurt kan tycka att det blir jobbigt med mycket liv och rörelse, därför är ett hem i en storstad inte aktuellt för Scurt.

 

Om
Scurt kom in tillsammans med ett flertal andra hundar. Han och hans kompisar har tyvärr inte lärt sig mycket om livet. Han är inte rumsren och behöver behandlas som en valp i sitt nya hem. Alla rutiner måste sättas och förståelse, tid- och tålamod för detta måste finnas. Scurt är inte så van vid koppel även om han har kommit en bit på vägen.

Scurt är en krabat med massor av humor! Det är svårt att låta bli att skratta när han med trummande tassar bjuder in till lek. Denna lilla kille är även en mästare på mys och kryper gärna upp i famnen för att gosa. Regn och rusk är ett onödigt påhitt enligt Scurt!


Fyll i intresseanmälan