Shito

Ålder: Ca 5 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 22 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ev. stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Tillgiven och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Underbara Shito söker efter ett hem med erfarenhet av denna hundtyp. Ett hem där han aktiveras både fysiskt och mentalt och får bygga upp sin muskulatur i lugn takt. Vi vet inte hur Shito klarar av ensamtid och ser därför att hans hem har vardagen löst på så sätt att han inte behöver vara ensam. Hans hem har en modern och mjuk syn på träning och ser till att alltid jobba med Shito, inte emot.

Shito söker efter ett hem där han har en självklar plats i både soffa och säng – han är nämligen en riktig myspropp som tar sitt jobb som soff- och sängvärmare på största allvar!

Shito kan fungera med en stabil tik, som är tydlig i sitt språk och inte varvar upp sig vid exempelvis hundmöten.

Om
Shito kom in genom polisen och har blivit överlåten för omplacering. Han är en fantastisk kille som charmar alla han möter med sin underbart mjuka och goa personlighet.

Ute är han pigg och gillar att upptäcka nya promenadstråk. Vid tråkigt väder stannar han helst inne och nöjer sig med korta rastningar. Då vill han hellre träna tricks eller lösa aktiveringsspel och spara långpromenader till när det slutat regna. Han är lättmotiverad och kommer bli en fantastisk träningskompis i valfri sport.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.