Snow

Ålder: 2013-09-19
Ras: Samojed (registrerad i SKK)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 29 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Egensinnig och rar
Finns i: Skåne
Kontaktperson: frida@hundstallet.se

Vi söker

Till Snow söker vi ett hundvant hem, gärna med tidigare vana av polarhundar. Han vill komma till någon som låter honom följa med på alla möjliga upptåg och ser honom som en självklar del i familjen. Snow bor helst i hus, gärna med inhägnad tomt där han kan få strosa mellan promenaderna – kan du erbjuda honom detta är det ett stort plus! Du är även intresserad av pälsvård då han behöver en hel del borstning för att pälsen ska hålla sig fin. Du älskar att vara ute i skog och mark och föredrar långpromenader framför fredagsmys.  Låter det som att Snow kan vara hunden för just dig – tveka inte, hör av dig!

Om
Snow kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Han är en kille med mycket egen vilja och en hel del integritet. Han kan ogilla viss hantering och hans nya hem kommer att behöva träna vidare på detta, självfallet på ett mjukt och reko sätt. Han gillar inte när man tränger sig på, och det är viktigt att hans nya hem kan läsa av honom och se när han vill vara i fred.

Snow har också en underbar leklust! Han fullkomligt älskar att busa och leka loss. Högt upp på hans tio-i-topplista är att bära på leksaker och andra grejer han hittar på promenaden. Om du tappar en vante är han först med att plocka upp- och bära den åt dig.

Snow är en sådan hund man lägger på minnet, han är en riktig guldhund!

Snows uppfödare är kontaktad och medveten om att han befinner sig på Hundstallet.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.