Sture

Ålder: 2008-12-08
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: ca 5 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, med stabil och lugn tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Charmig och positiv
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett hem som kan ge Sture all den kärlek han förtjänar på ålderns höst. Han vill njuta av sin pension lugn och ro så vi söker efter ett småbarnsfritt hem. Stures nya hem ska ge honom sin odelade uppmärksamhet och inte lämna honom ensam. Kanske är du själv en pensionär som söker efter en fantastisk kamrat?

Om
Lilla Sture kom in till oss via Länsstyrelsen och är nu överlåten till oss för omplacering. Han är en äldre herre med en charm som heter duga! Sture kräver inte mycket motionsmässigt utan nöjer sig med stros- och nos promenader där han får bestämma takten. Han är inte helt rumsren så det måste man ta med ro, Sture är en gammal hund och behöver komma ut lite oftare än yngre hundar. Sture älskar uppmärksamhet och mys och tackar aldrig nej till en liten lekstund. Han är en riktig glädjespridare!

Sture är en äldre hund vilket gör hans chans till omplacering svårare. Vi brukar säga som så att den som väljer att hjälpa en så pass gammal hund som Sture kommer inte att ångra sig – du får så mycket tillbaka och det är den vackraste och godaste gärning du kan göra. Att ta dig an den hunden som ingen annan vill ha!

Sture har ett blåsljud på hjärtat som han medicineras för. I nuläget påverkar inte detta honom men regelbundna kontroller hos veterinär kommer att behövas.

Sture har i dagsläget en muskelinflammation som han kommer att behöva gå hos en fysioterapeut med för att den ska läka ordentligt.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.