Tara

Ålder: 2016-01-01
Ras: Rottweiler (ej SKK-registrerad)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 63 cm
Vikt: ca 37 kg
Kan bo med barn: Tonåringar, 15 år och uppåt
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och tillgiven
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Ett hem med intresse för hundträning, gärna lydnad och/eller spår. Någon som älskar långa promenader och vill ha en lojal och fantastisk hund i sitt liv. Du får gärna bo i hus då Tara trivs med den tillvaron. Finns barn i familjen så ska det vara hundvana tonåringar från 15 år och uppåt.

Om
Tara kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Hon är en helt ljuvlig tjej som nu längtar efter ett nytt hem . I Tara får du en härlig kompis för härliga promenader och kanske lite lydnads eller spårträning. Eller varför inte båda? Tara vill inget hellre än att bara göra rätt hela tiden och vi tror därför att hon skulle må bäst hos en person eller familj som ser henne och uppskattar henne för den hon är. Hon är mjuk och positiv i allt hon gör och behöver en människa i sitt liv som är likasinnad. Tara har så mycket kärlek i kroppen att ge till den som kommer ta sig an henne.

Som valp hade hon en fraktur på ett bakben. På grund av detta så ska hon inte användas i extremt hård fysisk aktivitet. Tänk lagom där.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.