Teddy

Ålder: 2010-12-06
Ras: Mittelspitz (utan stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 32 cm
Vikt: Ca 8 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Alert och påhittig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till härliga Teddy söker vi efter ett aktivt hem som saknar en kompis att ta med på massa aktiviteter. Ett hem med vana av spetsar och uppskattar deras härliga personlighet och vakna sätt. Vi söker dig som ser fram emot att träna allt från tricks till att gå roliga kurser tillsammans med din hund. Teddy har nämligen huvudet på skaft och lär sig nya saker fort!
Han skulle älska att bo utanför stan, nära vattnet, där han på sommaren kan få ta sig svalkande dopp och busa på stranden.
Hemmet Teddy letar efter behöver inte lämna honom ensam, utan har ett arbete där han kan få hänga med eller löst ensamtiden på annat sätt.
Teddy vill bo som ensamhund, men lär gärna känna någon trevlig tik i liknande storlek som vill träffas för lekträffar då och då.

Är det Teddy du längtat efter? Hör av dig!

Om
Teddy kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Han är trots sin ålder en mycket pigg och aktiv hund som gärna hänger med på både långpromenader och roliga kurser. Precis som den spets han är gillar han att använda rösten, och är inte sen att säga till om något spännande händer.
Teddy är snäll att hantera, och hans päls måste borstas med jämna mellanrum.
Han är inte van vid att vara ensam hemma och därför är det viktigt att hans framtida hem har en plan för hur ensamtiden ska lösas.
Han kan inte bo med yngre barn då han är osäker på dem och inte trivs i deras sällskap.

Teddy är en tysk spets (mittelspitz) men saknar stamtavla.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.