Tesla

Ålder: 2013-06-16
Ras: Blandras (Mops/Chihuahua)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: Ca 4 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Rar och mysig
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Till Tesla söker vi ett tryggt hem med minimal ensamtid. Hon blir ledsen när hon blir lämnad ensam så hennes nya familj bör kunna ta med henne på det mesta. Hon söker ett hem där hon får en vardag fylld med härliga promenader, mängder med kel och odelad uppmärksamhet. Hennes drömfamilj kanske är ett piggt pensionärspar med all tid i världen för en rar- och lite försynt själ. Vill du ge Tesla en andra chans? Hör av dig!

Om
Tesla kom in till Hundstallet tillsammans med sin syster Chloe på grund av ändrade förhållanden. Nu söker de ett varsitt, kärleksfullt hem att kalla sig eget!

Likt sin syster Chloe tackar hon aldrig nej till en mysstund, och om Tesla själv får bestämma ligger hon i din famn så ofta som det bara går.

Som Chloe kan Tesla vara något reserverad mot barn och vi ser därför att hon får flytta till ett småbarnsfritt hem. Hon vill inte bli lämnad ensam och blir ledsen om hon inte får följa med sin familj. Hon vill även komma till ett hem fritt från andra då hon vill vara i fullt fokus! Om du kan erbjuda  detta kommer du att få en underbar liten kompis med det största hjärtat!

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.