Tess

Ålder: ca 5,5 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 30 cm
Vikt: ca 4 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Ja, med annan stabil hund
Kan bo med katt: Ja, med hundvan katt
Personlighet: Pigg och närhetstörstande
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Till underbara Tess söker vi ett tryggt och barnfritt hem utan ensamtid. Kanske kan hon följa med dig till jobbet eller är du kanske pensionär? Hon blir väldigt fäst vid sin människa och det behöver det nya hemmet vara förberett på. En lugn och trygg person som gärna får ha erfarenhet av lite försiktiga hundar vore perfekt för Tess. Det nya hemmet hjälper med mjukhet och respekt Tess att ytterligare stärka sitt självförtroende och älskar henne för den hon är.

Känner du att Tess är hunden för dig? Hör av dig till oss!

Om

Tess har varit på Hundstallet tidigare. Nu är hon tillbaka på grund av ändrade förhållanden i hemmet. Tess är en pigg och glad tjej som älskar att vara nära och helst sitter i knät. Hon följer gärna med på allt både i vardagen och på spännande äventyr. Hon är lättsam att ha med sig och hon är nöjd så länge hon får vara med. Tess har svår separationsångest och kan inte ens vara ensam korta stunder. Hon gillar långpromenader, men har inget emot att det kan bli mer vilsamma dagar ibland. Tess sover helst under täcket i sängen och hon gillar sovmorgnar.

Önskar du dig en ständig följeslagare som piggar upp ditt liv och gör dig sällskap överallt, då är kanske Tess hunden för dig! Hon är verkligen en strålande personlighet!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.