Tiba

Ålder: 2018-12-27
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 50 cm som vuxen
Vikt: Ca 25 kg som vuxen
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt stabil hane i liknande storlek
Kan bo med katt: Troligtvis inte
Personlighet: Busig och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till charmtrollet Tiba söker vi dig med lite ensamtid och tidigare erfarenhet kring denna typ av hund och allt vad det innebär. Du med mycket humor och nära till skratt, som ser fram emot att välkomna hem en rolig krabat att utveckla ett starkt och kärleksfullt band till. Du ser det som en självklarhet att arbeta med mjuka och belöningsbaserade metoder och förstår att Tiba kommer behöva mycket tid och tålamod. Tiba har hittat lekkompisar här på stallet, som hon gärna brottas med. Finns det annan hund i hemmet ska den vara trygg och uppskatta att få hem en liten brottarkompis.

Om
Tiba kom in i ett polisärende och är nu överlåten för omplacering. Hon är precis som en valp ska vara: busig, energisk, påhittig och alldeles, alldeles underbar!

Tiba har i nuläget inte riktigt lärt sig hur man leker på rätt sätt, och kan börja bita i armar och koppel när hon blir glad. Detta är något vi jobbar på men självklart kommer hennes framtida hem få arbeta vidare på att få till en fungerande lek. Tiba är i princip rumsren, men det kan ibland hända olyckor.

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.