Twix

Ålder: 9 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: Ca 4 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Nej
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Energisk och glad
Finns i: Skåne
Kontaktperson: frida@hundstallet.se

Vi söker

Fina Twix söker ett kärleksfullt hem som enbart jobbar med mjuka metoder och har hundvana sedan tidigare. Det är en glad och framåt kille men han kan bli osäker om han känner sig trängd. Därför är det viktigt att hans nya ägare kan läsa av honom och har förståelse för att vissa situationer kan upplevas som läskiga för honom.

Twix vill bo i ett barnfritt hem där han får tid och utrymme att lära känna sin nya familj. Ni kanske är ett nyblivet pensionärspar? Eller bor du ensam och vill få en ny bästis att skämma bort?

Det nya hemmet måste ha vardagen planerad så att Twix inte behöver bli lämnad ensam då han tycker det är jobbigt och blir orolig.

Om
Twix är en 9 år gammal blandraspojke som kom till Hundstallet som en privat omplacering då han inte fungerade med familjens andra hundar. Han är en blandras mellan chihuahua, jack russel terrier samt papillion och är aktiv trots sin ålder. En av Twix favoritsysslor är att gå långa och mysiga promenader, han älskar att vara i skogen. Han är väldigt matmotiverad och gillar att träna trick och lära sig nya saker.

Twix gillar att mysa men det måste vara på hans villkor och det är viktigt att hans nya familj är lyhörd och lyssnar. Han kan nafsa och morra om han upplever att situationen är obehaglig.

Twix kan revirmarkera inomhus, speciellt om man lämnar honom ensam.

Hans nya ägare kommer att få en trogen vän som är helt underbar. Har du möjligheten att ta hand om en senior? Charmiga Twix har många år kvar att ge!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.