Uffe

Ålder: Ca 1,5 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: 6 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt stabil tik
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Alert och charmig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Till spelevinken Uffe söker vi efter ett aktivt hem med lite ensamtid och mycket kärlek. Ett hem där hunden har en självklar plats i både soffa och säng, han älskar nämligen närhet och kel. Du ser på hunden som en kär familjemedlem och arbetar på ett mjukt och reko sätt, där fokus läggs på relation, tillit och respekt. Förutom promenader vill du gärna aktivera din hund mentalt, och ser fram emot att gå på olika hundkurser. Uffe kan vara osäker ibland, och därför söker han efter ett barnfritt hem där han kan få vara i fokus. Finns det annan hund i hemmet ska det vara en stabil tik i liknande storlek. Då Uffe tycker att stadsmiljö kan vara lite överväldigande söker vi efter ett hem utanför stan, gärna på landet. Har du det som Uffe letar efter? Hör av dig!

Om
Uffe kom till Hundstallet som en hittehund men då ingen ägare hört av sig har han blivit överlåten för omplacering. Han är en kille med lika mycket energi som kärlek och är byggd på ren glädje! Han är en snabbtänkt kille som lär sig nya saker snabbt, och skulle tycka det var superkul med till exempel agility eller någon annan fartfylld sport där han kan få utvecklas och glänsa.
Ute är han pigg och älskar långa promenader, och det bästa han vet är att få springa i långlina, han är snabb som en vessla! Inomhus busar han gärna med leksaker, men när man sätter sig i soffan är han inte sen med att hoppa upp och inta sin plats så nära en som det bara går.
Han kan ibland vara osäker, framförallt mot män, och behöver mycket trygghet, kärlek och tid.

Uffe är inte registrerad i SKK, men har troligtvis mycket dvärgpinscher i sig. Läs gärna på om rasens egenskaper och mentalitet.

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.