10 Valpar

Ålder: 2019-01-10
Ras: Amstaff/Wachtelhund/Gråhund
Kön: 2 tikar
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 45 cm som vuxna
Vikt: Ca 25 kg som vuxna
Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund: Ja
Kan bo med katt: Ja
Personlighet: Energiska och glada
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Till dessa busiga yrväder söker vi nu varsitt permanent hem med tidigare hunderfarenhet. Gärna hem som har möjlighet att vara med sin hund alla dygnets timmar, framförallt i början. Du har förståelsen, tiden och tålamodet till att ha en levnadsglad och alert valp med allt vad det innebär. Vi ser att dessa valpar skulle trivas bäst i aktiva hem. De behöver få en aktiv tillvaro med psykisk stimulans likväl som fysisk motion när de är gamla nog. Varför inte prova på  eftersök, spår, agility,  nosework, eller någon annan rolig hundsport? Ett måste är även att du ska gilla långpromenader och härliga skogsrundor. Dessa busfrön kommer nog att kunna hänga med på det mesta.. Kan du erbjuda det perfekta hemmet för en aktiv och mångsidig liten valp? Hör av dig!

Om
Dessa bedårande valpar lämnades in tillsammans med sin mamma som en privat omplacering. Mamman hade blivit tjuvparad vilket upptäcktes väldigt sent in i dräktigheten. Familjen hade inte möjlighet att ha valparna och tiken, och kände framförallt att de inte skulle kunna hitta- och välja ut 10 stycken permanenta, kunniga och kärleksfulla hem. Ett moget och omtänksamt beslut tycker vi på Hundstallet då vi vet att omplaceringsarbetet  både är tidskrävande och svårt.

Mamman lever i vanliga fall som en ren familjehund. Hon springer bredvid hästen på ridturerna, är artig, lyhörd och oerhört vänlig mot både barn och andra hundar. Hon kommer att hämtas av sin familj så fort valparna är leveransklara.

Valparna är ljuvliga! De är framåt och kommer troligen att bli pigga och vakna hundar med mycket energi. Då valparna har jakthundsraser i sig bör ha man i åtanke att jaktintresset kan bli stort hos dem.

Valparna flyttar från mamman tidigast vid 8 veckors ålder.

Kontaktperson
Tikar – jenny@hundstallet.se
Hanar – linda@hundstallet.se

Obs! Vi vet av erfarenhet att många visar intresse för valpar, och vi önskar därför att man tänker igenom sitt beslut om hundköp noga innan man skickar in en intresseanmälan.

Läs även detta innan du skickar in din intresseanmälan


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.