Vectra

Ålder: 2013-10-30
Ras: Blandras (västgötaspets, tax och schäfer)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 14 kg
Kan bo med barn: Barn över 10-årsåldern
Kan bo med hund: Stabil hane i liknande storlek
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Mjuk och pigg
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Vectra söker dig med massor av tid och som är lika mjuk som hon. Du som vill ta med din hund på mysiga promenader och ser fram emot att hitta roliga hundkurser att gå på och tillsammans med Vectra hitta er favoritaktivitet. Hon vill helst bo utanför stan, hennes önskemål är att få tillgång till en inhägnad tomt där hon kan få röja och busa mellan varven.

Vectra kan bo i ett hem med lite äldre barn – hon vill inte ha alltför mycket stoj runtomkring sig men älskar människor och vill gärna ha flera familjemedlemmar. Hon kan dela sitt hem med stabil hane som är mogen och tydlig i sitt språk. Hon har mycket jaktinstinkt och kan därför inte bo med katt eller andra djur.

Om
Vectra kom in som en privat omplacering på grund av sjukdom i familjen. Hon är mjukare än sammet och kan vara lite blyg till en början. Ger man henne lite tid lättar hon snabbt upp och vill ligga så nära som det bara går. Inomhus vill hon varva mys med bus, hon tackar aldrig nej till en lekstund!

Hon älskar att träna och behöver jobba både fysiskt och mentalt för att må bra. Hon är tjejen som kommer älska hänga med på roliga utflykter och få testa på roliga nosövningar.

Vectra har jaktinstinkt och kommer därför förmodligen inte kunna vara lös. Hon har i sitt tidigare hem kunnat vara ensam hemma kortare stunder, med tid och rätt introduktion kan det fungera, men vi söker efter någon som har möjlighet att ta med henne på det mesta.

Vectra har magkatarr och äter ett specialfoder som hon fungerar bra på. Hennes framtida hem ska ha stabil ekonomi och ha förståelse för att det kan tillkomma extra veterinärbesök.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.