Wilma

Ålder: 2012-03-26
Ras: Jack russell terrier (ej registrerad i SKK)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 8 kg, men behöver gå ner lite i vikt
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Ev en annan stabil hane
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Glad och pigg
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till fina Wilma söker vi efter en aktiv familj som låter henne få utlopp för all sin härliga energi. Utöver långa promenader skulle hon även tycka om att träna någon rolig hundsport. Varför inte nosework, rallylydnad, spår eller agility? Hennes nya familj bor i hus, gärna lantligt eller att det ligger lugnt till, då vi tror att Wilma skulle bli för stressad i stadsmiljö. Hon vill komma till en familj som har lite ensamhetstid och där hon får följa med på det mesta. I Wilma kommer du att få en charmig och kavat bästa kompis!

Om
Wilma kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Hon är underbar liten tjej med en pigg syn på livet. Hon hänger gärna med på långa, roliga skogspromenader och andra roliga äventyr. Självfallet vill hon även ha en given plats i soffan, men allra helst i ditt knä. Wilma är nämligen en mystjej av rang!

Wilma kan lätt gå upp i stress när det är stojigt runtomkring henne. Finns det barn i familjen bör därför dessa vara i skolåldern samt ha kunskap om hur man beter sig kring hund.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.