Ymer och Tor

Ålder: Ca 3,5 år
Ras: Blandras med chihuahua
Kön: Hanar
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: Ymer 3 kg och Tor 5,5 kg
Kan bo med barn: Ja, barn i tonåren
Kan bo med hund: Vill helst bo med varandra
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Försiktiga och mjuka
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Ett kärleksfullt hem med minimal ensamtid, gärna med erfarenhet av osäkra hundar. Tor och Ymer har verkligen utvecklats enormt mycket sedan de kom till Hundstallet och är mycket tryggare och mer sociala, men Tor är fortfarande försiktig och det är bra om hemmet är lugnt och lantligt. De skulle älska att ha en inhägnad trädgård så att de kan gå in och ut som de vill. De följer gärna med på långa skogspromenader, men tycker också att det är helt okej att ta det lugnt och strosa i trädgården. Kanske är du en nybliven pensionär som längtar efter två nyfikna kompisar att förgylla vardagen med? Eller bor du på landet, njuter av lugnet och arbetar hemifrån, men längtar efter fyrfota sällskap? Är du dessutom bra på att läsa hund och jobbar med mjuka metoder? Då kan du vara den vi söker!

Om
Tor och Ymer kom in som en privat omplacering då den tidigare ägaren avlidit.

Detta är två oerhört rara, nyfikna killar som trots sin ålder är relativt obekanta med den stora, vida världen. Sedan de kom in till Hundstallet har de börjat uppskatta promenader och de gillar att komma ut i naturen och röra på sig. I jourhemmet har de varit rumsrena sedan dag två, men det skulle kunna hända någon olycka inne någon gång och det behöver det nya hemmet i så fall ta med lugn.

Ymer har ett stort behov av att ha en favoritperson och han fäster sig snabbt och hårt vid en person som han sedan dyrkar och alltid vill vara med. Tor är lite misstänksam mot nya personer och behöver tid för att få förtroende för någon. Han kan tycka att viss hantering är lite läskig och detta önskar vi att du möter med kärlek, tålamod och ett mjukt handlag. Tor och Ymer älskar verkligen varandra och de är så söta när de leker och myser ihop. När du väl vunnit deras förtroende, så har du två bästisar för livet! Dessa fantastiska killar är verkligen värda att kämpa för. 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.