Zoe

Ålder: 2017-02-01
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 8 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Pigg och alert
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Fina Zoe söker dig med massor av kärlek och tid. Du som kan lösa vardagen på så sätt att Zoe kan följa med på det mesta, hon tycker det bästa är att få hänga med sin familj. Helst vill hon bo lantligt till, där det inte är massa störningar på promenad och där hon kan få njuta av naturen.

Då Zoe inte trivs att dela sitt hem med annan hund söker hon efter ett hundfritt hem. Hon vill däremot gärna ha någon trygg promenadkompis som kan hänga med som sällskap ibland. Då hon kan vara något reserverad vill hon inte bo med yngre barn, finns det barn ska de vara i tonåren.

Klappar ditt hjärta för Zoe? Hon är redo!

Om
Zoe kom in som en privat omplacering på grund av att hon inte fungerade med familjens andra hund. Hon är en härlig tjej som vid första mötet kan vara något försiktig men får hon lite tid och stöd blir hon snabbt ens bästa vän. Hon hittar då snabbt sin favoritplats i famnen och kan inte få nog av klappar.

Ute är hon pigg och hänger gärna med på roliga äventyr! Hon skulle bli en fantastisk vandringskompis, hennes storlek gör henne till en perfekt kandidat – tålig men väldigt smidig. Här på stallet har hon fått testa på nosework, vilket hon tyckte var en succe! Hon vill antingen fortsätta utvecklas inom det eller prova på någon annan hundsport, så länge hon får ha roligt och arbeta med huvudet.

Enligt uppgift är hon en blandning mellan welsh corgi, tibetansk spaniel och yorkshireterrier.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.