Zorro

Ålder: 2014-07-30
Ras: Blandras (Labrador/border collie)
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 55 cm
Vikt: 24 kg
Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund: Ja, stabil och större hund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Livlig och Glad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Ett aktivt hem, gärna med annan hundkompis! Vi söker ett hem på landet då storstadslivet inte är något för Zorro. Vi söker en familj som inte lämnar honom ensam längre stunder. Du kanske har ett jobb dit han kan följa med eller är hemma på dagarna. Nya hemmet ska vara hundvana och veta vad det innebär att ha en hund som behöver mycket fysisk som psykisk stimulans. Ger man Zorro utlopp för sitt stora energibehov så kommer man få en fantastisk vän.

Om
Zorro kom in till Hundstallet på grund av ändrade familjeförhållanden. Han är en glad och ivrig kille som älskar människor. Zorros motto i livet är glädje. Han välkomnar alla människor med pussar och kramar. Zorro älskar hundar. Han vill helst av allt fram till alla hundar han möter ute och hoppar på bakbenen av glädje. Han vill gärna springa efter cyklister och joggare som passerar fort. Han kan då bli stark och därför måste den som promenerar honom ha lite styrka att hålla emot. Vi tränar på att Zorro inte ska vara lika ivrig vid hund- och människomöten och han har visat sig vara lättmutad med köttbullar.

Zorro har väldigt mycket energi och vill bo i en familj som låter honom få utlopp för detta med långa promenader, cykelturer och andra roliga aktiviteter. Han är van vid barn och är vänlig mot dessa. Finns det barn i hemmet eller barnbarn som kommer på besök blir Zorro bara glad och gör gärna tricks för godis!

Han älskar att åka bil och vill följa med på alla äventyr som ges. Hemma är han lugn och har lätt att koppla av. Han kan vara ensam hemma någon timme om man ska iväg och handla etc.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.