Zorro

Ålder: Ca 8 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: Ca 25 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Närhetstörstande och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: josefine@hundstallet.se

Vi söker

Till Zorro söker vi ett kärleksfullt- och lugnt hem med minimal ensamtid. Zorro blir ledsen när han lämnas själv så vi vill att hans framtida hem ska ha en lösning så han slipper vara ensam. Han vill inte gå på hunddagis så du kanske jobbar hemifrån eller har möjlighet att ta med honom till jobbet? Du kan ge honom ett härligt seniorliv där han får fortsätta åldras omringad av trygghet och kärlek. Vi söker dig som har det största hjärtat och den varmaste famnen som vill ge en äldre farbror den andra chans han så väl förtjänar? Zorro behöver verkligen hitta dig, nu!

Om
Zorro kom in till Hundstallet via polisen men är nu överlåten till oss för omplacering.

Den här farbrorn är verkligen speciell. Trots att han verkar ha haft det tufft tidigare i livet är han så oerhört snäll och rar. Han har så mycket kärlek att ge och han är en sådan hund som promenerar rakt in i hjärtat.

Zorro har lite ålderskrämpor, men det är inget som hindrar honom i vardagen. Han nöjer sig med lagom promenader och han är gärna ute och strosar och nosar i sin takt, men det viktigaste för Zorro är att få vara nära! Om han knutit an till dig kommer han följa dig genom eld och vatten. Trognare kompis går verkligen inte att finna.

Då vi inte vet med säkerhet hur Zorro fungerar med barn omplacerar vi honom inte till ett hem där det finns småbarn i familjen. Undrar du varför? Läs gärna här »


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.