Bruno

Ålder: 2019-05-31
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 65 cm
Vikt: 32 kg
Kan bo med barn: 14 år och uppåt
Kan bo med hund: Vill helst bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Pigg och alert
Finns i: Skåne
Kontaktperson: frida@hundstallet.se

Vi söker

Bruno söker ett aktivt hem som finns på landet. Drömhemmet har inhägnad tomt där han kan patrullera och vakta så att inga oinbjudna gäster släpps in. Då Bruno har lätt till skall, ska han inte bo i lägenhet eller tätbebyggt område.

Vi ser gärna att han får vara eftersökshund eller göra mycket viltspår. Bruno tackar inte nej till en tur med cykeln eller dragtur.

Till Bruno vill vi hitta en hundvan ägare, gärna av liknande hundras, som förstår vad han behöver. Någon som gillar långa promenader och som vill aktivera sin hund.

Om det nya hemmet är extremt hundkunnigt och det finns en mycket stabil, trygg och lekfull tik i liknande storlek skulle det kanske kunna passa Bruno, men annars är han väldigt gärna ensamhund. Han kan bo med tonårsbarn men inte för små då han är lite bufflig och busig.

Bruno vill hitta en familj eller någon som ger honom mycket kärlek och har tålamod.

Om
Bruno kom in som en privat omplacering på grund av ändrade förhållanden. Han är enligt uppgift en blandras mellan cane corso, västsibirisk lajka och schäfer. Bruno har mycket energi och har visat sig ha egenskaper från alla hans raser.

Man behöver vara påläst och väl medveten om att han både har jakt och vakt i sig. På grund av den stora jaktinstinkten, tror vi inte att han kan dela sitt hem med en katt samt att han kan vara svår att ha lös.

Bruno är van att kunna bli lämnad men nya hemmet behöver ta ensamhetsträningen med ro.

Bruno är väldigt snäll och vänlig mot sin familj, helt klart en trogen kamrat.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.