Ella

Ålder: 1 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 65 cm
Vikt: 28 kg
Kan bo med barn: Ja, tonåringar
Kan bo med hund: Nej
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Snäll och full av energi
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Positiva Ella, som precis har fyllt ett år, är valpig, nyfiken och formbar. Hon är dock ouppfostrad eftersom hon ännu inte har haft ett stabilt hem. Hon behöver träna på vardagslydnad och hundmöten. Hon söker därför dig som är hundvan och som vill träna med henne. Du måste ha mycket tid och tålamod för henne, men kommer att få massvis av kärlek i retur. Hon är stark, vilket man måste kunna hantera. Ella är verkligen värd att hitta ett tryggt hem med mycket kärlek!

Om du letar efter någon att ha kul med och är sugen på att dra iväg på äventyr då är urvackra Ella din perfekta följeslagare!

Om
Ella kom till Hundstallet Skåne som en privat omplacering. Hon är snäll och positiv med stor potential. Ella är en schäferblandning och är mycket lik en schäfer till sättet. Hon fungerar med andra hundar, men då hon har en hög energinivå och kräver mycket stimulans – både mental och fysisk – så passar hon bäst som ensamhund. Hon älskar att leka, men även att koppla av efteråt med mys i soffan

Under Ellas busiga och spralliga yttre bultar det största och varmaste hjärtat. Det är därför så trist att hon ännu inte har hittat den kärleksfulla famn hon förtjänar. Är det månne din?


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.