Ella

Ålder: 2018-02-15
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 65 cm
Vikt: ca 34 kg
Kan bo med barn: Ja, tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil hane
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Snäll och full av energi
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till Ella söker vi ett aktivt och hundvant hem och i henne finns en fantastisk arbetskamrat eller träningskompis. Hon behöver bo utanför storstadspulsen så att hon kan koppla av ordentligt mellan dagarnas spännande aktiviteter. Hon skulle eventuellt kunna bo tillsammans med en snäll och stabil hanhund. Ella älskar att jobba och att få följa med på alla möjliga upptåg. Hennes nya hem har gott om tid och tålamod och kommer att få massvis av kärlek i retur.

Om det skulle visa sig att det perfekta hemmet för Ella finns norrut i Sverige så löser vi det så att du kan komma och träffa henne på vår anläggning i Stockholm.

Om
Ella kom till Hundstallet Skåne som en privat omplacering. Hon har varit ute i ett nytt hem där hon var högt älskad av hela familjen, men av olika omständigheter kunde hon inte vara kvar. Ella är snäll och positiv och har stor potential. Hon är en schäferblandning och hon älskar att arbeta. Hon har en hög energinivå och behöver få utlopp för den, både fysiskt och mentalt. Hon älskar att leka, men även att koppla av efteråt med mys i soffan. Under Ellas busiga och spralliga yttre bultar det största och finaste av hjärtan. Hon är verkligen varmt omtyckt här på Hundstallet. Ella längtar efter sin nya bästa vän och träningskompis. Är det du?


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.