Leo

Ålder: 2018-11-29
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 50 cm
Vikt: 23 kg
Kan bo med barn: Hundvana tonåringar
Kan bo med hund: Stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Troligtvis inte
Personlighet: Aktiv och påhittig
Finns i: Skåne
Kontaktperson: frida@hundstallet.se

Vi söker

Till fina Leo söker vi efter ett kärleksfullt hem med erfarenhet av aktiva hundar. Ett hem där han kan få varierande fysisk motion – promenader, springturer eller varför inte prova på drag? Leo hänger gladeligen med på allt som erbjuds! Du som är intresserad av att gå olika kurser och hitta er bravursport ihop.

Han vill bo utanför stan, helst på landet med inhägnad tomt där han kan få busa mellan varven. Finns det en annan hund i hemmet ska det vara en stabil tik som tycker det skulle vara kul med ett yvigt sällskap.

Är du Leos drömhem? Hör av dig!

Om
Leo kom först in till oss som en privat omplacering, från en familj som tagit hem honom från Grekland när han var en valp. Han flyttade sedan till ett nytt hem. Han har kommit tillbaka då familjen kände att de inte kunde hantera hans problematik. Leo har en del resursförsvar kring mat och tuggben, därför är det viktigt att hans framtida hem har kunskap om hur man på bästa sätt hanterar det.

Leo är en fantastisk fin kille med massor av energi, kärlek och bus! Han behöver få arbeta både fysiskt och psykiskt för att må bra, med en del träning kommer han kunna bli en oslagbar joggingkompis. Leo har fått gå viltspår vilket han tycker är lattjo lajbans! Han använder sin nos flitigt och lyckan och stoltheten när han hittar klöven går inte ta miste på.
Han älskar att mysa och ligger gärna nära, slutar man klappa är han tydlig med att han vill ha mer kel. Han har varit trevlig vid hantering såsom att torka tassar och klippa klor.

Nu kommer vi filma mer live från Hundstallet! Under kommande veckor visar vi upp hundarna, verksamheten och kanske får ni följa med oss ut på en promenadtur. Följ med oss och ställ alla frågor under livesändningen så svarar vi på dem. Först ut börjar vi med Petter och Leo. Leo, vår härliga spralliga unghund som letar efter ett nytt hem!

Publicerat av Hundstallet Onsdag 13 maj 2020


Fyll i intresseanmälan