Arrack

Ålder: 2013-07-25
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 58 cm
Vikt: Ca 22 kg
Kan bo med barn: Nej!
Kan bo med hund: Stabil tik i liknande storlek
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Pigg och vaken
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Vi söker ett aktivt, barnfritt och hundvant hem, gärna med vana av lite försiktigare hundar. Du bor lugnt eller lantligt till då vi vill att Arrack får sin andra chans på landet. Du tränar mjukt och positivt med din hund, samt har tid, tålamod och förståelse för att han kan behöva lite tid att växa i sig själv. I rätt hem kommer att han att blomstra!

Om
Arrack kom in till Hundstallet via Länsstyrelsen med ett flertal andra hundar.

Arrack är en mjuk liten kille med glimten i ögat. Han är försiktig vid nya kontakter men lättar upp om han får lära känna dig i sin takt. Han har under sin tid på Hundstallet börjat krypa ur sitt skal och han kommer bli en fantastisk kompis till ett hem som har tid och förståelse för en försiktig hund. Han är aktiv så vi ser därför helst att han kommer till dragintresserade då han älskar att dra eller väldigt fysiskt aktiva människor som kan erbjuda mycket utevistelse.

Arrack ska absolut inte bo med barn då han inte är bekväm i barns sällskap. Mer information kring detta ges självklart vid visat intresse för honom, men vi önskar att du som söker ska vara införstådd med att han aldrig kommer få flytta till hem med barn, eller till någon som rör sig i mycket miljöer där det finns barn.

Här har du killen med det största hjärtat som bara längtar efter att få flytta för sista gången i sitt liv!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.