Bamse

Ålder: 2019-01-06
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 32 kg
Kan bo med barn: Hundvana tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Hundvan katt
Personlighet: Pigg och busig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till godingen Bamse söker vi efter ett hem med erfarenhet och kunskap av denna typ av hund. Ett hem utanför stan med skogen nära, gärna med inhägnad tomt där Bamse kan få spatsera mellan varven.

Vi söker dig som har ensamtiden löst och kan ta ensamhetsträningen med ro. Bamse har inte umgåtts så mycket med andra hundar och söker därför efter ett hem utan annan hund. Har du tiden, kunskapen och förståelsen för en oslipad diamant som Bamse? Hör av dig!

Om
Bamse kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. Han är en liten kille i stor kropp som behöver vägledning, stöttning och en mjuk hand för att blomma ut. Inomhus hittar han snabbt sina favoritställen att sova på och har inte bråttom på mornar, han älskar sovmornar och förstår inte varför man ska skynda ut. När han piggnat till är det full fart som gäller! Han uppskattar fysisk aktivitet i alla dess former och behöver få detta tillgodosett för att må bra. Han är stor och stark – därför är det självklart viktigt att hans framtida hem har styrkan att hålla i honom i alla lägen.

Utöver promenader behöver han få jobba med huvudet. Han ser fram emot att testa på olika aktiviteter och tillsammans med sin framtida ägare hitta sin bravursport!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.